Brouwkunde: verschil tussen versies

Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
Regel 3: Regel 3:
| style="width: 33%; text-align: left;" |
| style="width: 33%; text-align: left;" |
| style="width: 33%; text-align: center;" | '''[[Brouwkunde]]''' (1745) ''door [[Wouter van Lis]]''
| style="width: 33%; text-align: center;" | '''[[Brouwkunde]]''' (1745) ''door [[Wouter van Lis]]''
| style="width: 33%; text-align: right;" | [[/Dedicatie|''Dedicatie'']] →
| style="width: 33%; text-align: right;" | [[Brouwkunde/Dedicatie|''Dedicatie'']] →
|-
|-
|}
|}
Regel 18: Regel 18:
|-
|-
|
|
*[[/Dedicatie|''Dedicatie'']]
*[[Brouwkunde/Dedicatie|''Dedicatie'']]
*[[/Opdragt|Opdragt.]]
*[[Brouwkunde/Opdragt|Opdragt.]]
*[[/Voorrede|Voorrede.]]
*[[Brouwkunde/Voorrede|Voorrede.]]
*[[/Gedicht|''Gedicht'']]
*[[Brouwkunde/Gedicht|''Gedicht'']]
*[[/Hoofddeel 1|Hoofddeel 1. <span style="font-size: small;">Van de Brouwery, en Moutery, en derzelver toebehoren.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 1|Hoofddeel 1. <span style="font-size: small;">Van de Brouwery, en Moutery, en derzelver toebehoren.</span>]]
*[[/Hoofddeel 2|Hoofddeel 2. <span style="font-size: small;">Van het Brouwen in’t gemeen.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 2|Hoofddeel 2. <span style="font-size: small;">Van het Brouwen in’t gemeen.</span>]]
*[[/Hoofddeel 3|Hoofddeel 3. <span style="font-size: small;">Van het Brouwen van verſcheide ſoorten van Bier in het byzonder.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 3|Hoofddeel 3. <span style="font-size: small;">Van het Brouwen van verſcheide ſoorten van Bier in het byzonder.</span>]]
*[[/Hoofddeel 4|Hoofddeel 4. <span style="font-size: small;">Door welke dingen het Bier meer ſmaak en geur wordt gegeven.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 4|Hoofddeel 4. <span style="font-size: small;">Door welke dingen het Bier meer ſmaak en geur wordt gegeven.</span>]]
*[[/Hoofddeel 5|Hoofddeel 5. <span style="font-size: small;">Welk een tydt des jaars men, om goed Bier te brouwen, verkiezen moet.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 5|Hoofddeel 5. <span style="font-size: small;">Welk een tydt des jaars men, om goed Bier te brouwen, verkiezen moet.</span>]]
*[[/Hoofddeel 6|Hoofddeel 6. <span style="font-size: small;">Op wat wys het Bier beſt kan bewaart worden.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 6|Hoofddeel 6. <span style="font-size: small;">Op wat wys het Bier beſt kan bewaart worden.</span>]]
*[[/Hoofddeel 7|Hoofddeel 7. <span style="font-size: small;">Hoe men het Bier kan bereiden en ſchoonmaken.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 7|Hoofddeel 7. <span style="font-size: small;">Hoe men het Bier kan bereiden en ſchoonmaken.</span>]]
*[[/Hoofddeel 8|Hoofddeel 8. <span style="font-size: small;">Hoe verandert Bier tot zyn’ vorigen ſtand word gebragt.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 8|Hoofddeel 8. <span style="font-size: small;">Hoe verandert Bier tot zyn’ vorigen ſtand word gebragt.</span>]]
*[[/Hoofddeel 9|Hoofddeel 9. <span style="font-size: small;">Korte beſchryving van het Bier, deszelfs aart en krachten, en welk Bier het gezondſte is.</span>]]
*[[Brouwkunde/Hoofddeel 9|Hoofddeel 9. <span style="font-size: small;">Korte beſchryving van het Bier, deszelfs aart en krachten, en welk Bier het gezondſte is.</span>]]
*[[/Bladwyzer|Bladwyzer.]]
*[[/Bladwyzer|Bladwyzer.]]
*[[/Drukfouten|''Drukfouten'']]
*[[/Drukfouten|''Drukfouten'']]
Regel 43: Regel 43:
| style="width: 33%; text-align: left;"  |
| style="width: 33%; text-align: left;"  |
| style="width: 33%; text-align: center;" | [[#top|&uarr;]]
| style="width: 33%; text-align: center;" | [[#top|&uarr;]]
| style="width: 33%; text-align: right;" | [[/Dedicatie|''Dedicatie'']] &rarr;
| style="width: 33%; text-align: right;" | [[Brouwkunde/Dedicatie|''Dedicatie'']] &rarr;
|-
|-
|}
|}
<div style="width: 33em; text-align: justify; margin: 0 auto;">
<div style="width: 33em; text-align: justify; margin: 0 auto;">

Versie van 12 okt 2015 16:01