Recente veranderingen

Uit Bolksch Bierbrouwersgilde

Pagina met recente veranderingen

Deze pagina zal gebruikt worden tijdens het bouwen van de wiki om een overzicht te houden op welke paginas recentelijk aangepast zijn, zodat men deze door kan lezen, en er zo nodig op of aanmerkingen over kan geven.


Affe paginas, oud naar nieuw

  • 13-03-'24 Brouwhandleiding: (Brendan) De pagina over brouwhandleidingen heeft een nieuwe introductie, een kort stukje over bierrecepten, wat doorlinkt naar een daarvoor bedoelde pagina, en een nieuw stukje wat kort samengevat het brouw process beschrijft.
    Verder is het kopje Planning aangepast, om meer in lijn te zijn met de huidige situatie
  • 15-03-'24 Mout: (Brendan) Momenteel staat alle belangenrijke informatie die ik me kan bedenken er op, er kan nog wat meer over diverse mouten geschreven worden.


Paginas in aanbouw

  • 13-03-'24 Brouwingrediënten (Brendan) Ingredienten sectie toegevoegd
    Ik wil het Winkels kopje nog even aanpassen en relevant maken aan de huidige situatie, maar dan moet ik wel even de huidige situatie weten.
  • 15-03-'24 Hop (Brendan) Het artiekel over hop is grotendeels geschreven, er moet nog een stukje over veelgebruikte hop geschreven worden, en potentieel zijn er nog wat aanpassingen die gedaan moeten worden, maar daar heb ik Niamh/Anne even voor gevraagd, aangezien zij stukke meer van hop af weet dan ik :-)