Hoofdpagina

Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
Versie door Brendan (overleg | bijdragen) op 20 jun 2024 om 10:58

Welkom op de wiki van het Bolksch Bierbrouwersgilde.

Logo.png

Het Bolksch Bierbrouwersgilde (BBG) is een ondervereniging van de Delftse Studentenvereniging "Nieuwe Delft", beter bekend als De Bolk. Nadat er voor het Lustrum van 2010 zelf bier is gebrouwen, leek het een aantal mensen leuk om dit vaker te gaan doen. In 2011 is daarom de commissie gestart met mensen die deze uitdaging aandurfden. Sindsdien zijn er verschillende bierbrouwsessies geweest en worden de resultaten steeds beter. Op 12 november 2012 is er een vereniging opgericht en deze is op 10 december 2012 door De Bolk erkend als ondervereniging. Meer informatie over het BBG is te vinden bij Introductie tot het BBG.


ONDERLIGGENDE TEXT IS NOG IN CONSTRUCTIE

Recente veranderingen zullen hier getoond worden, voel je vrij om deze door te lezen en op of aanmerkingen te melden

Over deze wiki

Deze wiki is bedoelt als een algemene informatie bron voor het Bolksch Bierbrouwers Gilde. Deze home pagina dient als algemene wegweizer te dienen door de wiki heen. Je zult hier linkjes vinden naar de gerefereerde wiki paginas.


Het bestuur van de BBG heet de Raad


Informatie Bank

Voor het brouwen

TODO

Tijdens het brouwen

TODO

Overige informatie

TODO
Bracio et Bibo Ergo Sum


Overige bronnen

Zoals vele vast zullen weten gebruikt het BBG als langetijd hobbiebrouwen.nl als onze heilige informatie bron. Het forum is al lange tijd langzaam uit elkaar aan het vallen, dus recent is er een Backup van alle artiekelen gemaakt, een gezipte versie hiervan valt op de drive te vinden, voor het geval dat de site ooit in zijn geheel instort.

Uitgelicht