Bijdragen van Roy
Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
Resultaten voor Roy overleg blokkeerlogboek uploads logboeken
Een gebruiker met 282 bewerkingen. Account aangemaakt op 17 feb 2015.
16 sep 2024
- 18:3816 sep 2024 18:38 wijz gesch +191 Rijsthulzen Geen bewerkingssamenvatting laatste wijziging
- 18:3716 sep 2024 18:37 wijz gesch −52 Mout Geen bewerkingssamenvatting
- 18:3416 sep 2024 18:34 wijz gesch +5 Mout Geen bewerkingssamenvatting
- 18:3116 sep 2024 18:31 wijz gesch +1.008 N Rijsthulzen Nieuwe pagina aangemaakt met '[https://www.brouwstore.nl/brewferm-rijsthulzen-1-kg/ Rijsthulzen] kunnen je helpen om het filteren te verbeteren. Dit is vooral handig wanneer je recept een aanzienlijk deel mout bevat die veel eiwitten vrijgeven en/of geen kafjes bevatten. Hierdoor kan het filterbed namelijk makkelijk dichtslibben; er vormt zich bijvoorbeeld een dichte laag boven op je filterbed. Rijsthulzen zorgen als het ware voor "structurele" ondersteuning in het filterbed, net zoals de...'
- 18:2316 sep 2024 18:23 wijz gesch +207 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 18:1316 sep 2024 18:13 wijz gesch +1.215 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 18:0316 sep 2024 18:03 wijz gesch +422 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 17:5916 sep 2024 17:59 wijz gesch +1.411 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
11 sep 2024
- 20:2711 sep 2024 20:27 wijz gesch +108 Meester Geen bewerkingssamenvatting
9 sep 2024
- 10:579 sep 2024 10:57 wijz gesch −1 k Hoofdpagina →Informatie Bank
29 aug 2024
- 14:2929 aug 2024 14:29 wijz gesch +236 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
- 14:2229 aug 2024 14:22 wijz gesch 0 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
- 14:2129 aug 2024 14:21 wijz gesch +2 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
- 14:2129 aug 2024 14:21 wijz gesch +4 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
- 14:2129 aug 2024 14:21 wijz gesch +2 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
- 14:2129 aug 2024 14:21 wijz gesch +273 Meesterproef Geen bewerkingssamenvatting
9 aug 2024
- 19:209 aug 2024 19:20 wijz gesch +10 Kruiden Geen bewerkingssamenvatting
- 19:209 aug 2024 19:20 wijz gesch +708 Literatuur Geen bewerkingssamenvatting laatste wijziging
- 19:129 aug 2024 19:12 wijz gesch +1.502 Kruiden Geen bewerkingssamenvatting
- 18:419 aug 2024 18:41 wijz gesch +74 Oxidatie Geen bewerkingssamenvatting laatste wijziging
13 jul 2024
- 20:4313 jul 2024 20:43 wijz gesch −197 k Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 20:3513 jul 2024 20:35 wijz gesch +1.473 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 20:1313 jul 2024 20:13 wijz gesch −2 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 20:1313 jul 2024 20:13 wijz gesch +1.356 Filteren Geen bewerkingssamenvatting
- 19:5313 jul 2024 19:53 wijz gesch −2 k Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:4913 jul 2024 19:49 wijz gesch −201 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:4013 jul 2024 19:40 wijz gesch +660 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:3413 jul 2024 19:34 wijz gesch +11 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:3213 jul 2024 19:32 wijz gesch +27 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:3113 jul 2024 19:31 wijz gesch +3 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:3013 jul 2024 19:30 wijz gesch +1.712 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 19:0113 jul 2024 19:01 wijz gesch +580 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
9 jul 2024
- 18:019 jul 2024 18:01 wijz gesch +247 k Brouwtemplate Geen bewerkingssamenvatting laatste wijziging
- 17:559 jul 2024 17:55 wijz gesch −2 k Schroten Geen bewerkingssamenvatting
7 jul 2024
- 18:577 jul 2024 18:57 wijz gesch +595 Schroten Geen bewerkingssamenvatting
- 18:507 jul 2024 18:50 wijz gesch +152 Receptenhandleiding Geen bewerkingssamenvatting
- 18:387 jul 2024 18:38 wijz gesch +79 Brouwtemplate Geen bewerkingssamenvatting
- 18:357 jul 2024 18:35 wijz gesch +1 k Brouwtemplate →Invullen tijdens het brouwen
- 18:347 jul 2024 18:34 wijz gesch +2.577 Brouwtemplate Geen bewerkingssamenvatting
- 18:177 jul 2024 18:17 wijz gesch +797 Brouwtemplate Geen bewerkingssamenvatting
- 18:097 jul 2024 18:09 wijz gesch 0 Brouwtemplate Geen bewerkingssamenvatting
- 18:087 jul 2024 18:08 wijz gesch +1.180 N Brouwtemplate Nieuwe pagina aangemaakt met 'Ongeacht of je een bestaand recept gaat gebruiken of er zelf een gaat maken, vragen we je om een kopie te maken van de [https://docs.google.com/document/d/1jQz_KUXFjB7P7GrGULqwF_gfBTanKquA1LSPBrWaUno/edit BBG Brouwtemplate] en deze in te vullen voor jouw brouwsessie. Dit brouwtemplate geeft een standaard format binnen het BBG voor het plannen, uitvoeren en documenteren van je brouwsessie. Dit zorgt ervoor dat de proviseur snel kan zien welke ingrediënten rec...'
- 18:027 jul 2024 18:02 wijz gesch −329 Receptenhandleiding Geen bewerkingssamenvatting
30 jun 2024
- 10:5130 jun 2024 10:51 wijz gesch +2.391 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 10:3730 jun 2024 10:37 wijz gesch +2 k Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 10:3630 jun 2024 10:36 wijz gesch +313 Maischen Geen bewerkingssamenvatting
- 10:3230 jun 2024 10:32 wijz gesch +32 k Schroten Geen bewerkingssamenvatting
- 10:2930 jun 2024 10:29 wijz gesch +3 k Oxidatie Geen bewerkingssamenvatting
- 10:2830 jun 2024 10:28 wijz gesch +948 N Oxidatie Nieuwe pagina aangemaakt met '[https://www.twortwat.nl/t-i/1144778415?item_id=1144778415 Oxidatie] is een smaakafwijking in bier die veroorzaakt wordt doordat de geschrote mout een reactie is aangegaan met zuurstof. Dit zorgt voor een smaakafwijking die ook wel omschreven wordt als "karton" of "nat papier"; iets wat je ten alle tijde wil voorkomen dus. Oxidatie kan gebeuren wanneer geschrote mout wordt toegevoegd aan water waar nog zuurstof aanwezig. Kraanwater bevat standaard zuurstof en...'
- 10:2130 jun 2024 10:21 wijz gesch +2 k Schroten Geen bewerkingssamenvatting