Bijdragen van Roy
Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
- 29 aug 2024 14:21 wijz gesch +4 Meesterproef
- 29 aug 2024 14:21 wijz gesch +2 Meesterproef
- 29 aug 2024 14:21 wijz gesch +273 Meesterproef
- 9 aug 2024 19:20 wijz gesch +10 Kruiden
- 9 aug 2024 19:20 wijz gesch +708 Literatuur laatste wijziging
- 9 aug 2024 19:12 wijz gesch +1.502 Kruiden
- 9 aug 2024 18:41 wijz gesch +74 Oxidatie laatste wijziging
- 13 jul 2024 20:43 wijz gesch −197 k Filteren
- 13 jul 2024 20:35 wijz gesch +1.473 Filteren
- 13 jul 2024 20:13 wijz gesch −2 Filteren
- 13 jul 2024 20:13 wijz gesch +1.356 Filteren
- 13 jul 2024 19:53 wijz gesch −2 k Maischen
- 13 jul 2024 19:49 wijz gesch −201 Maischen
- 13 jul 2024 19:40 wijz gesch +660 Maischen
- 13 jul 2024 19:34 wijz gesch +11 Maischen
- 13 jul 2024 19:32 wijz gesch +27 Maischen
- 13 jul 2024 19:31 wijz gesch +3 Maischen
- 13 jul 2024 19:30 wijz gesch +1.712 Maischen
- 13 jul 2024 19:01 wijz gesch +580 Maischen
- 9 jul 2024 18:01 wijz gesch +247 k Brouwtemplate laatste wijziging
- 9 jul 2024 17:55 wijz gesch −2 k Schroten
- 7 jul 2024 18:57 wijz gesch +595 Schroten
- 7 jul 2024 18:50 wijz gesch +152 Receptenhandleiding
- 7 jul 2024 18:38 wijz gesch +79 Brouwtemplate
- 7 jul 2024 18:35 wijz gesch +1 k Brouwtemplate →Invullen tijdens het brouwen
- 7 jul 2024 18:34 wijz gesch +2.577 Brouwtemplate
- 7 jul 2024 18:17 wijz gesch +797 Brouwtemplate
- 7 jul 2024 18:09 wijz gesch 0 Brouwtemplate
- 7 jul 2024 18:08 wijz gesch +1.180 N Brouwtemplate Nieuwe pagina aangemaakt met 'Ongeacht of je een bestaand recept gaat gebruiken of er zelf een gaat maken, vragen we je om een kopie te maken van de [https://docs.google.com/document/d/1jQz_KUXFjB7P7GrGULqwF_gfBTanKquA1LSPBrWaUno/edit BBG Brouwtemplate] en deze in te vullen voor jouw brouwsessie. Dit brouwtemplate geeft een standaard format binnen het BBG voor het plannen, uitvoeren en documenteren van je brouwsessie. Dit zorgt ervoor dat de proviseur snel kan zien welke ingrediënten rec...'
- 7 jul 2024 18:02 wijz gesch −329 Receptenhandleiding
- 30 jun 2024 10:51 wijz gesch +2.391 Maischen
- 30 jun 2024 10:37 wijz gesch +2 k Maischen
- 30 jun 2024 10:36 wijz gesch +313 Maischen
- 30 jun 2024 10:32 wijz gesch +32 k Schroten
- 30 jun 2024 10:29 wijz gesch +3 k Oxidatie
- 30 jun 2024 10:28 wijz gesch +948 N Oxidatie Nieuwe pagina aangemaakt met '[https://www.twortwat.nl/t-i/1144778415?item_id=1144778415 Oxidatie] is een smaakafwijking in bier die veroorzaakt wordt doordat de geschrote mout een reactie is aangegaan met zuurstof. Dit zorgt voor een smaakafwijking die ook wel omschreven wordt als "karton" of "nat papier"; iets wat je ten alle tijde wil voorkomen dus. Oxidatie kan gebeuren wanneer geschrote mout wordt toegevoegd aan water waar nog zuurstof aanwezig. Kraanwater bevat standaard zuurstof en...'
- 30 jun 2024 10:21 wijz gesch +2 k Schroten
- 30 jun 2024 10:20 wijz gesch −4 k Schroten
- 30 jun 2024 10:20 wijz gesch 0 k Schroten
- 30 jun 2024 10:20 wijz gesch −1 k Schroten
- 30 jun 2024 10:18 wijz gesch +102 Schijfmolen laatste wijziging
- 30 jun 2024 10:18 wijz gesch +1.105 Schroten
- 30 jun 2024 09:53 wijz gesch +127 k Meesterproef →Potentiële meesterschappen
- 30 jun 2024 09:50 wijz gesch −84 k Brouwhandleiding laatste wijziging
- 30 jun 2024 09:45 wijz gesch +35 Receptenhandleiding
- 30 jun 2024 09:45 wijz gesch +47 N Bestand:7-Maisschema.jpg laatste wijziging
- 30 jun 2024 09:38 wijz gesch +7 k Receptenhandleiding
- 30 jun 2024 09:33 wijz gesch +1 k Receptenhandleiding
- 30 jun 2024 09:33 wijz gesch +36 k Receptenhandleiding
- 30 jun 2024 09:32 wijz gesch −168 Receptenhandleiding