Brouwhandleiding: verschil tussen versies

Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Brouwhandleiding/Inhoud}}')
 
Regel 1: Regel 1:
Hier zal een complete handleiding komen over bier brouwen op de Bolk. Hierbij zullen een aantal definities gebruikt worden. Mocht je de betekenis van een woord niet kennen, dan kun je dat vinden onder [[Definities]].
{{Brouwhandleiding/Inhoud}}
{{Brouwhandleiding/Inhoud}}

Versie van 26 jul 2015 09:53

Hier zal een complete handleiding komen over bier brouwen op de Bolk. Hierbij zullen een aantal definities gebruikt worden. Mocht je de betekenis van een woord niet kennen, dan kun je dat vinden onder Definities.

Brouwhandleiding
  1. Schoonmaken
  2. Schroten
  3. Maischen
  4. Filteren
  5. Koken
  6. Koelen
  7. Vergisten
  8. Bottelen
  9. Proeven
  10. Etiketteren