Literatuur
Uit Bolksch Bierbrouwersgilde
De printervriendelijke versie wordt niet langer ondersteund en kan mogelijk weergavefouten bevatten. Werk uw browserbladwijzers bij en gebruik de ingebouwde browser printfunctionaliteit.
Het Gilde
- Het Internationale Bier Brouw Boek: een Handboek met recepten uit 25 landen, Henk van Slageren, 1989.
- Biertypengids: Referentiegids voor bierliefhebbers, keurmeesters en brouwers. Derek Walsh, 2e druk, 2002.
Emiel
- Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation, Chris White.
Kees
- Brouwkunde, Wouter van Lis, 1745.
- De Bierbrouwer, Jacobus van Buijs, 1799.
- Verklarend Nederlandsch Woordenboek van het Brouwersvak, Achiel Quicke, 1926.
- Delft: Stad met een vergeten bierhistorie, Aad van der Hoeven, 2007.
Roy
- Bier brouwen voor starters, Luc Pauwels, 2012